Sikker udbringning af pakker og andre forsendelser med nordiske Bring

08 November 2018
Astrid Pedersen
Sikker udbringning af pakker og andre forsendelser med nordiske Bring

Som post- og distributionsoperatør har svensk / norske Bring efterhånden en del årtier på bagen. Virksomheden har en massiv ballast i kraft af et stærkt udbygget distributionsnetværk og en særdeles fornuftig logistisk infrastruktur, især i det nordiske og skandinaviske territorium.

Bring er et aktieselskab, som er ejet af det norske postvæsen Posten Norge, og er dermed solidt funderet i en lang post tradition. Igennem årene har Bring udvidet sine services til også at omfatte supply chain / fjerdeparts logistik løsninger, temperatur reguleret transport til fødevarer samt hurtige ekspres og bud eller kurer leverancer, privat pakke ombringning, industrielle post og erhvervs forsendelser samt distribution af tryksager som for eksempel informations pamfletter, magasiner og brochurer.

Hvorfor skal jeg vælge nordiske Bring som min leverandør af forsendelses løsninger?

Med Bring kan du altid finde en forsendelsesløsning, som passer til dine forsendelsesbehov, uanset om du agerer på vegne af en virksomhed, som skal sende breve, pakker eller tryksager ud til kunder eller andre firmaer, eller om du som privat person skal sende gaver og erkendtligheder til familie og venner rundt omkring i Skandinavien.

Brug pakke.dk, og find den billigste og mest formålstjenlige forsendelses model med Bring

Hvis du er i tvivl om, hvilken type billig forsendelsesmetode, som passer bedst til netop dine behov, kan du på den danske forsendelses portal pakke.dk få en let og overskuelig oversigt over de mest velegnede forsendelses modeller for netop din forsendelse. Du skal blot indtaste data på din forsendelse – for eksempel forsendelsens type, størrelse, vægt og destination – og så vil det smarte prisberegner modul på pakke.dk præsentere dig for de mest velegnede (og billigste) forsendelsemetoder. Når du har valgt din forsendelse, kan du tilmed bestille den direkte via pakke.dk, uden at skulle besvære dig med at gå ind på Brings egen hjemmeside.

Du kan blive klogere på billig forsendelse på pakke.dk

More articles