Så skal der kul på grillen
Går du generelt efter kvalitet?
Hvordan har du det med kvaliteten af de ting du køber? Er det primært et spørgsmål om prisen, eller betaler du gerne lidt mere, for at få højere kvalitet?
Det er et spørgsmål, som du kan stille dig selv mange gange på en uge, en måned eller et år. Medmindre du er stenrig, så er det nok pengepungen, som oftest får lov at tage beslutningen, for de fleste menesker har jo et almindeligt budget at leve ud fra.
Og dog, så er der alligevel nok nogle ting, hvor du blæser på prisen, og bare går efter ren og skær kvalitet, fordi du ved det gør en forskel for dig.
Gå ikke på kompromis med dine grillkul
Du ved det jo allerede i forvejen, hvis du er typen som elsker at grille – og ikke bare griller pølser og hakkebøffer til hustruen og børnene. Altså det er selvfølgelig også fint nok, men hvis det at grille mere er en livsstil, eller måske en del af din profession, så ved du at der er forskel på grillkul.
Og det er netop derfor, at du ikke stiller dig tilfreds med de billigste kul nede fra supermarkedet.
Hvilke kul skal du så købe?
Når du siger grillkul, så bør du også straks tænke “Sumi” og “Binchotan”. Det lyder lidt eksotisk, og det er det faktisk også, efter danske forhold. Det er nemlig japanske grillkul i verdensklasse. Fordelene ved disse kul er næsten endeløse – de brænder længere end andre kul, de er mere miljøvenlige, de er røg- og lugtfri, de genererer mindre aske, og endelige så afgiver de også mere varme. end andre typer kul
Det er ikke tilfældigt at de er så gode, for de er nemlig udviklet sammen med med nogle af danmarks dygtigste kokke.
“Jeg vil vide, hvor jeg kan købe sådan nogle kul”, tænker du nu. Svaret er enkelt – du går ind på Yeschef.
Skal der kul på madlavningen – så køb de bedste kul (og de er faktisk også gode, når du steger pølser og hakkebøffer).