Chili con carne – den nemme ret til hverdag og fest

04 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du bespise et større antal mennesker, og orker du ikke at skulle bruge mange timer eller en mindre formue på projektet? Så bør du overveje Chili Con Carne.

Lav Chili Con Carne fra bunden – det er nemt og hurtigt

Selv om du måske ikke er hel vel befaren ud i det gastronomiske vil du uden problemer kunne tilberede en lækker Chili Con Carne helt fra bunden. Chili Con Carne er en af de nemmeste retter at lave – og samtidig er det faktisk temmelig billigt at købe ind til en god Chili Con Carne.

Du skal ikke rakke rundt i flere forskellige special butikker for at finde ingredienserne til Chili Con Carne. De findes nemlig alle i diverse supermarkeder og dagligevare butikker. Du skal blot bruge hakket kød, chili – enten frisk chili eller i pulver form – salt og peber, løg, olivenolie og bønner på dåse.

Ligeledes skal du ikke ud i noget videre køkken udstyr i forbindelse med tilberedning af Chili Con Carne. Her skal du blot være i besiddelse af en god, tykbundet gryde, en skarp kniv, og et skærebræt. Så er du faktisk klar til at fremstille en ordentlig skudefuld Chili Con Carne.

Chili Con Carne – god til store selskaber

En af de virkelig fine ting ved Chili Con Carne er at retten ikke bliver dårlig af at blive gemt – snarere tvært imod. En god Chili Con Carne kan sagtens tåle at stå i gryden på komfuret under låg i en dags tid. På den måde trækker ingredienserne sammen og giver den optimale smags oplevelse.

Du vil med fordel kunne tilberede din Chili Con Carne som først skal bruges dagen efter, for således at slippe for at skulle svede over komfuret på selve dagen. Og derfor egner Chili Con Carne sig godt til større selskaber, for eksempel en housewarming eller et studenter gilde.

Find opskriften på Chili Con Carne.på dk-kogebogen.dk.

More articles