Utraditionelle rejser i Europa

10 marts 2020
Astrid Pedersen
Utraditionelle rejser i Europa

Er du træt af overfyldte lufthavne, kedelige og forudsigelige resorts, og den samme mad dag ud og dag ind? Gider du ikke ligge og flyde ved en swimming pool eller i en strandstol sammen med hundredevis af andre hotel gæster langs en kunstig hvid sandstrand? Og er du i særklasse ked af at skulle glo på dine egne landsmænd, når nu du har brugt så mange penge og så megen tid på at rejse til fjerne egne? Så er det en oplagt mulighed for dig at opsøge mindre traditionelle rejsemål – og måske en knap så fortærsket rejseform.

Tag et road trip igennem Europa

Du behøver ikke at være i besiddelse af en kæmpemæssig firhjulstrækker eller en super hurtigt sportsvogn for at tage på et spændende og givende road trip på det gamle kontinent. Ej heller er road trips forbeholdt de forenede stater. Europa byder på mange interessante oplevelser, kulturelle såvel som historiske, samt de smukkeste natur scenarier. Du kan vælge at tage fly eller tog til en af Europas hovedstæder og så leje en bil der, eller du kan tage din egen bil og køre ned gennem Tyskland – måske til Schweiz.

Når du er på vejen, bestemmer du selv tempoet, og du kan lave lige hvad du har lyst til. Du kan selvfølgelig sagtens tilrette lægge dit europæiske road trip hjemmefra, så du ved hvilke interessepunkter der ligger på din vej. Men det er helt op til dig at beslutte rækkefølgen og længden af dine besøg.

Du kan få ideer til miniferie i bil i det sydlige Italien på rejsebloggerne.dk

Besøg andre byer end de andre turister

Ønsker du dig en stationær byferie, kan du vælge andre byer end de traditionelle rejsemål – for eksempel Padua i stedet for Venedig, eller Dijon i stedet for Paris. Få flere tips til diverse destinationer på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder