Opnå tilskud til varmepumpe på abonnement

08 februar 2021
Astrid Pedersen

Er du i markedet efter en varmepumpe, men synes du, de er en smule dyre? Så kan du med fordel læse med her.

Få en luft til vand varmepumpe på abonnement

I stedet for at betale et højt engangs beløb i forbindelse med indkøb af en varmepumpe kan du vælge at få en varmepumpe på abonnement hos Nærvarme Danmark. Så slipper du med meget lavere etablerings omkostninger idet du ikke skal betale for selve varmepumpen. Og formedelst en lav månedlig omkostning klarer Nærvarme Danmark alt hvad der handler om service, reparation og vedligeholdelse af varmepumpen

Hvordan kan jeg opnå tilskud til varmepumpe?

Uanset om du vælger at lease din varmepumpe på fordelagtige abonnement vilkår eller om du vælger at købe din nye luft til vand varmepumpe kontant kan du opnå gode fordele ved at anvende det såkaldte håndværkerfradrag.

Et håndværkerfradrag er ikke et kontant tilskud til montering af luft til vand varmepumpe men en skatte fordel som giver dig mulighed for at trække en god del af omkostningen forbundet med anskaffelse af en varmepumpe fra i skat. Du kan nemlig benytte dit håndværkerfradrag i forbindelse med afregning af håndværkernes honorar når de sætter din nye luft til vand varmepumpe op og installere denne.

Håndværkerfradraget udgør i 2021 op til 25.000 kroner og kan opnås i forbindelse med energimæssige forbedringer på boligen. Når du vælger at lease din varmepumpe på abonnement gennem Nærvarme Danmark kan du vælge at betale en etablerings omkostning på 25.000 kroner og dermed få mulighed or at udnytte håndværkerfradraget. Dette vil resultere i en tilsvarende lavere månedlig ydelse på din luft til vand varmepumpe og kan således spare dig for mange penge i det lange løb. Og du vil stadig have alle de gode fordele af en abonnements løsning.

Du kan læse meget mere om tilskud til varmepumpe på naervarme.dk.

Flere Nyheder