Mad ud af huset skal lande det rette tidspunkt

03 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange af os er opdraget med, at man hverken kommer for tidligt eller for sent til en aftale.

Kommer man for sent, så kan planlægningen ryge, og man udsender også en attitude om, at det, man skal møde til, ikke er så vigtigt for en.

Er man der for tidligt, så er folkene ikke klar til at tage imod en, så det bedste er næsten at ankomme et par minutter senere end aftalt, så værtsparret med videre kan nå at forberede sig til, hvad der skal ske.

Det kan jo have noget at gøre med, at maden skal være parat, så den hverken er for varm eller kold til, hvad man skal bruge den til.

Og det er netop dét, som vi skal ind på i denne artikel, når man vil have mad fra for eksempel https://www.kokken-jomfruen.dk/ , at den så hverken skal komme for tidligt eller for sent.

mad ud af huset

Maden ud af huset ankommer lige, når man skal bruge det

Det værste er sådan set næsten, hvis maden kommer for sent, for så er den næppe frisk, da den så har været længe undervejs, men folkene, der skal bruge maden, står så også og venter forgæves, og hvis der er noget, som der kan dræbe stemningen ved et arrangement, så er det, når maden ikke er klar.

Mad er bare sådan en vigtig del af et arrangement, og det er noget, som man snakker om længe bagefter, så den slags skal bare spille.

At maden kommer tidligt er næsten det bedste af de to onder, for så kan man eventuelt opbevare den under de rette forudsætninger, indtil man skal bruge den, men så er der også bare en chance for, at maden er faldet lidt sammen, har mistet sin smag og bare ikke er så appetitvækkende længere.

Så i den bedste af alle verdener, så kommer maden ud af huset til tiden.

More articles