Køb mundbind online – det betaler sig

17 juni 2020
Astrid Pedersen

Influenzaen er kendt for primært at hærge i vinter månederne. Det er i denne tid vi stuver os sammen i butikker og i offentlig transport samt i dårligt udluftede kontorer med recirkuleret luft. Disse forhold er ideelle for virus og bakterier, som spredes via dråber i luften såvel som på overflader. Og er man i forvejen lidt mat i koderne efter uger uden sollys og frisk luft, går det hurtigt med at blive smittet.

Beskyt din omverden mod smitte – året rundt

Desværre begrænser disse infektioner sig til bestemte årstider selv om efteråret, vinteren og det tidlige forår udgør høj sæsonen for især influenza. Sommeren over er der stadig mange infektioner i omløb – og en del sommer forkølelser kan sagtens ramme udsatte personer virkelig hårdt.

Det kan for eksempel dreje sig om lungepatienter med kol eller kronisk bronkitis, som kan nedsætte lungefunktionen væsentligt. Ældre mennesker og mennesker med et forringet immun forsvar vil også kunne få varige men af det der for os andre er en uskyldig forkølelse. Og derfor bør du tage dine symptomer meget alvorligt.

Føler du dig syg, har du feber eller hoster du bør du faktisk holde dig hjemme. Dette er den sikreste måde hvorpå du kan beskytte din omverden imod smitte. Er du nødsaget til at færdes i det offentlige rum bør du bære mundbind. På den måde kan du forhindre smitten til at spredes via dine luftveje. Og så har du gjort din del af det stykke fælles arbejde som består i at lette smittetrykket i befolkningen.

Køb billige engangs mundbind i høj kvalitet online

Hvis du gerne vil være forberedt på eventuel sygdom, kan du med fordel købe stort ind. Hos Testsmart kan du købe de CE mærkede engangs mundbind i pakninger a 10, 20, 30, 40, 50 eller 100 styk. Bestil allerede i dag via Testsmart.dk

Flere Nyheder