Hvornår kan du lige snige og presse dig gennem den dobbelte altandør?

30 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

Lad os sige, at man har at gøre med sådan en dobbelt altandør, hvor man åbner den på midten helt præcist, og man skyder siderne til side for at komme ud, og det ikke er sådan en, hvor man skal skyde den ene side over den anden for at komme ud – om det foregår begge veje eller kun den ene vej.

Man kan så vælge at trække den ene side op og gå ud, men man kan også åbne den helt på midten for at gå ud, og det sidste kan være meget venligt at gøre, hvis man nu ved, at der kommer flere mennesker, der skal ud.

Senere vil det være fordelagtigt, fordi man så har plads til at bære store ting ud og ind.
Måske er du endda den, der er blevet sat til at åbne den, så du kan gøre plads til de andre, der er bag dig, som der bærer på den del sager, der skal ud.

Men hvis det nu bare handler om dig, der skal gennem den dobbelte altandør, hvor meget skal den så åbnes, før du kan komme ud.

Dubbel altandörr

Der skal selvfølgelig en del åbning til, før man kan komme ud af denne dobbelte altandør

Man vil ikke virke frembrusende, så man er nødt til at åbne begge sider af denne dobbelte dør for at komme ud, for det kan også være blæsende og stormende, så man direkte frarådes at åbne døren helt, da det ellers kan sne og regne ind.

Eller også er man bare dovent anlagt eller har mistet kræfter denne dag, så man ikke orker at åbne den mere, end at man lige kan mose sig igennem.

Der er desværre ikke andre, der kan åbne den for dig, så du er nødt til selv at finde ud af, hvor meget plads der skal til, før det er nok til at komme ud.

Flere Nyheder