Hvordan plejer jeg bedst min skønhed?

10 marts 2020
Astrid Pedersen
Hvordan plejer jeg bedst min skønhed?

Når vinteren går på held, kommer de fleste af os ud på den anden side med bleg, grålig hud samt tørt og glansløst hår. Ingen af delene er just befordrende for det glødende og ungdommelige udtryk, som efterstræbes i de moderne skønheds idealer.

Hvis du ønsker at gå foråret og sommeren i møde med smukt og glansfuldt hår og en sund, levende hud, kan du med fordel opsøge professionel hjælp til begge dele. Med assistance fra en kosmetolog og en frisør kan du faktisk komme rigtig langt, og efter blot en enkelt behandling hos hver af de to skønheds eksperter se en kæmpe forskel.

Få flot hår med en frisør behandling

Vinteren kan godt være rigtig modbydelig ved håret – med al den tørre luft og kulde. Det hjælper heller ikke just på hårets sundheds tilstand, at mange vælger at iføre sig hue i de kolde måneder. Et usundt indeklima er heller ikke godt for håret, især ikke når vi vælger at holde os inden døre det meste af tiden.

Alt dette kan en dygtig frisør rette op på ved hjælp af en rask klipning, en lækker og nærende hårkur, og måske en frisk ny hårfarve eller reflekser som giver liv og spil i det triste hår.

Lad en kosmetolog fikse din trætte hud

På samme måde som vinteren er hård ved håret, kan den også påvirke huden. Går du rundt med tør og irriteret hud efter alt for mange inden dørs måneder, og har du måske endda fået sprængte blodkar som følge af frosten – så kan din kosmetolog komme dig til undsætning. Med en lækker ansigtsbehandling kan huden i dit ansigt komme til at føles som var du født på ny! Og med den rette pleje kan du holde resultatet af din ansigtsbehandling ved lige i månedsvis.

Du kan læse mere om skønhedspleje på modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

Flere Nyheder