Hundetegn er lovpligtigt i Danmark – køb det her!

30 January 2023
Camilla Sørensen

Hvis du er hundeejer, er hundetegn vigtige for at beskytte dit kæledyr. Et hundetegn er et identifikationsmærke, der hænger i hundens halsbånd og indeholder oplysninger om hunden og dens ejer – f.eks. navn, adresse og telefonnummer.

Når din hunds identitet er markeret med et personligt hundemærke, er det meget nemmere at genforene den med dig, hvis den forsvinder eller bliver adskilt under en gåtur. Det er også med til at forhindre forvirring, hvis en anden hund tilfældigvis ligner din hund, eller hvis nogen forsøger at gøre krav på din hund som deres egen.

 

Dyr

 

Få en personlig indgravering hos egravering.dk

Den gode nyhed er, at hundetegn i dag nemt kan tilpasses med graveringstjenester, der findes online. Du kan vælge mellem forskellige former og størrelser af hundetegn, alle med mulighed for at tilpasse teksten.

Hos egravering.dk kan du få indgraveret hundetegn med din hunds navn samt andre unikke budskaber, som du gerne vil have med. Denne graveringsservice er hurtig, pålidelig og sikker – så du kan være sikker på, at dit hundetegn bliver siddende, selv hvis det bliver vådt eller ridset. Desuden fås den i en række forskellige materialer som rustfrit stål og aluminium, hvilket gør dem holdbare og langtidsholdbare.

I sidste ende er personlige hundetegn en fantastisk måde at holde dit kæledyr sikkert og let identificerbart, hvis det nogensinde skulle blive væk eller blive adskilt fra dig under en gåtur. Så hvorfor ikke tage det ekstra trin og få dit hundetegn indgraveret med en unik besked eller et unikt design, der taler til dig og din hunds personlighed? Besøg egravering.dk i dag for at komme i gang!

 

Hundetegn er lovpligtigt i Danmark

I Danmark er det et krav, at alle hunde over 8 uger bærer hundetegn. Så det er vigtigt at få mærket din hund, hvis du bor her. Derudover er hundetegn også en god måde at vise din hunds unikke stil og personlighed på.

More articles