Her kan du få lavet billige selvklæbende transfers

11 august 2021
Silje Hansen
image

Som virksomhed kan der være flere anledninger til at bruge labels eller selvklæbende transfers, som det også blive kaldt. Selvklæbende transfers bliver anvendt i flere henseender. Det kan blandt andet bruges som label på produkter. Det kan også bruges til at brande ens logo eller virksomhed på produkter som f.eks. en cykel. Det ser naturligt ud, da det sidder helt tæt og fine på materialet. Derudover er det slidstærkt og kan holde til det vind og vejr, som vi har i Danmark. Sammenlignet med hvad det vil koste at få graveret i et materiale, så er det også prisbilligt. 

Selvklæbende transfers bliver også anvendt til virksomheder der vil lave tatoveringer til enten voksne eller børn. Dermed er det en sjov og smart måde at brande et budskab eller kampagne på. Det kan også bruges som labels til bloklys.

Hvor kan du få lavet selvklæbende transfers?

Er du i markedet for at få lavet selvklæbende transfers til et slutprodukt, som reklame eller til brande din virksomhed med, er der flere steder, hvor du kan få det lavet. Der kan være store forskelle på priserne alt efter mængden af selvklæbende transfers, du skal have lavet. Der kan også være forskel på kvaliteten af slutproduktet, hvorfor vi anbefaler at undersøge de enkelte virksomheder.

Det kan du blandt andet gøre ved at se på kundereferencer og eksempler på opgaver, som er blevet løst. Det kan give dig inspiration til, hvordan dine selvklæbende transfers kan komme til at se ud. Det giver også en god indikation af, hvad du kan forvente af kvaliteten.

Her kan du få lavet prisbillige selvklæbende transfers

Hvis du er i tvivl om, hvor du kan få lavet prisbillige selvklæbende transfers af høj kvalitet, kan vi varmt anbefale dig at indhente et uforpligtende tilbud hos id-marking.dk. De har også mange andre løsninger for skilte til din virksomhed.

Flere Nyheder