Giv håret liv med de bedste hårprodukter

31 marts 2020
Astrid Pedersen
Giv håret liv med de bedste hårprodukter

Er du træt af glansløst garn og livløse lokker? Oplever du at der er kortere og kortere mellem de dårlige hårdage – og synes du ellers at du gør alt hvad du kan for at holde liv i din matte manke? Så kan det sagtens være, at du faktisk gør for meget. Og der er i hvert fald meget der tyder på, at du gør det forkert.

Pleje og styling kan slide på dit hår

Hvis du i dine anstrengelser for at få dit hår til at fremstå kraftigt, elastisk og strålende faktisk modarbejder dit hår, vil det reagere med at opføre sig stik modsat dine ønsker. Det nytter for eksempel ikke noget at prøve at få et naturligt krøllet eller kruset hår til at lægge sig ved hjælp af et glattejern. Du vil højst opnå en filtagtig og kunstigt udseende måtte, som har meget lidt tilfælles med det glatte og skinnende look, du stræber efter.

Er du omvendt forsynet med glat og fint skandinavisk hår, nytter det ikke noget at pumpe det fuld af volumenskabende produkter og hver dag blæse det igennem med en hårtørrer. Varmen vil udtørre hårstråene – og en overload af produkter vil få håret til at klaske sammen. Og så er du lige vidt.

Hvordan får jeg et flot hår?

Med de rette hårprodukter og korrekt anvendelse af såvel disse som af diverse styling redskaber kan det faktisk godt lade sig gøre at få et naturligt sundt hår, med glød, spændstighed og udstråling. Du skal blot lære at arbejde med håret i stedet for mod det. Og så skader det aldrig at tage imod eksperternes råd og vejledning.

På hair-blog.dk finder du artikler skrevet af frisører og stylister, i hvilke du kan finde inspiration til pleje og styling af dit hår. Se dem alle på www.hair-blog.dk

Flere Nyheder