Find flotte døre til lave priser online

22 april 2021
Astrid Pedersen

Har du brug for nye døre til din bolig for eksempel i forbindelse med en renovering, en ombygning eller en tilbygning? Er du på udkig efter en ny facadedør fordi den gamle hoveddør er gået hen og blevet noget slidt, eller måske endda beskadiget beskadiget? Eller skal dine døre matche de helt nye vinduer du har fået sat i? Så kan du med stor fordel tage et kig på Klarvinduer hvor du vil kunne finde et stort udvalg af billige døre i top kvalitet.

Med en dør fra Klarvinduer får du en hoveddør, en facadedør eller en terrasse dør som kan holde sig flot og funktionel i mange år. Og det til en aldeles rimelig pris.

Bestem selv hvordan din nye dør skal se ud

Hos Klarvinduer kan du selv sammensætte din nye dør helt efter eget ønske. Du kan vælge imellem forskellige standard modeller som for eksempel enkeltfags facadedøre eller terrassedøre og dobbeltfags ditto. Inden for hver enkelt dør model kan du vælge om døren skal være forsynet med ruder, og i givet fald hvor mange og hvor meget de skal fylde.

Når du har valgt din standard dør model kan du vælge hvilken type glas der skal i en eventuel rude, og om der skal være tale om dobbelt eller trippel lag. Du kan vælge om din dør skal være udfærdiget i rent træværk eller en blanding af træ og aluminium, for ekstra styrke omkring vindues indsatsen.

Du kan selv vælge farven på din dør – Klarvinduer opererer med ren hvid, antracit grå, svensk rød og dyb sort. Du kan angive om du ønsker en dør som åbner indad eller udad, til henholdsvis højre eller venstre. Og endelig kan du vælge dørens profil som kan være enten classic eller softline.

Bestil dine nye døre til huset online via Klarvinduer på Klarvinduer.dk.

Flere Nyheder