Få hjemmet frisket op med nye farver

22 februar 2021
Tina Høy

Trænger dit hjem til at blive frisket lidt op, og er det længe siden, der er blevet malet? Det kan gøre rigtigt meget for dit hjems udseende at få malet væggene, og hvis du overvejer nye farver, kan du endda fremhæve malerier, lampers farver mm.

Farver i hjemmet

Det er en god idé at se på en farvecirkel, hvilke nuancer der passer sammen, hvis du gerne vil have et stilrent og harmonisk hjem. Samtidigt kan du se på, hvilke farver der er hinandens kontraster for at bryde lidt i det farvemønster, du kører med. Hvid er jo den sikre og stilrene farve, især god til små rum, men det kan give en dejlig fornyelse med en enkelt væg i en anden farve i stuen eller prøve en anden farve i køkkenet. Grøn en beroligende og naturlig farve, og den kan være god at vågne op til i soveværelset.  

Nogle vælger selv at male, men resultatet vil sjældent blive ligeså godt, som når en professionel udfører det. Så overvej, om du vil bruge tid og energi på at dække af, male og rydde op, når en maler kan gøre det bedre og afslutte hurtigere. Du får bedre kvalitet, og du skal se på det hver dag i en del år. Malerne rydder naturligvis op efter sig.

Kvalitet i små og store maleropgaver

Hvis du søger en maler i Frederiksværk eller omegn, er MalerKanonen et professionel erfarent malerfirma, der udfører både små og store opgaver og går til alle typer opgaver med ambitioner om kvalitet og det gode håndværk. Det er vigtigt for MalerKanonen at kunne rådgive og overholde aftaler, så kunder bliver tilfredse. 

MalerKanonen udfører malerarbejde i huse og lejligheder i Frederiksværk og både for private og boligselskaber. De kan vurdere din opgave og give et uforpligtende tilbud. Udover at male vægge og lofter i hus og lejligheder, maler de også træværk, opsætter filt og spartler vægge.

Flere Nyheder