Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

11 marts 2021
Astrid Pedersen

Måske gider du ikke gå til tandlæge. Det kan der være mange grunde til. Den mest almindelige grund er at man ikke føler at tænderne har behov for behandling. Men faktisk kan du ikke vide om der er ansatser til sygdomme i dine tænder eller i dit tandkød. Det kan din tandlæge konstatere i forbindelse med en undersøgelse. Og derfor bør du besøge din tandlæge med jævne mellemrum.

Tandlæge Ulf Kretzschmer – din tandlæge i Bramming, Ribe og Esbjerg

Leder du efter en tandlægeklinik som kan hjælpe dig med såvel faste kontrol besøg en til to gange om året som med mere avancerede tandlæge behandlinger kan du med fordel vælge Tandlæge Ulf Kretzschmer. Tandlæge Ulf Kretzschmer er en hyggelig tandlægeklinik i hjertet af Bramming nær Esbjerg og Ribe.

Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer finder du, foruden veluddannede personaler i form af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, top of the line udstyr til tandlæge behandling, undersøgelse og diagnosticering. Du kan således forvente en behandling i top kvalitet når du vælger Tandlæge Ulf Kretzschmer som din faste tandlæge i Bramming.

I forbindelse med din første konsultation hos Tandlæge Ulf Kretzschmer vil tandlægen sørge for at dine tænder og dit tandkød bliver grundigt tjekket igennem. Der vil blive optaget røntgen billeder af din mund med det formål at afsløre eventuelle tilløb til tand sygdomme eller lidelser i tænder og tandkød så som karies, abscesser under tandkødets rand, tandkøds betændelse eller parodontose.

Du vil der ud over få en grundig rensning af dine tænder ved hjælp af effektiv ultralyd som fjerner plak og tandsten. Dine tandkøds lommer vil ligeledes blive renset for bakterier således at disse ikke kan give anledning til betændelse. Du vil gå fra klinikken med skinnende blanke tænder og frisk ånde – og trygheden ved at dine tænder og dit tandkød ikke fejler noget.

Book tid via hjemmesiden http://www.tanddoctor.dk/.

Flere Nyheder