Få en oplevelse for livet og mød singler på din egen alder

12 januar 2019
Emilie Ann Jacobsen
image

Mange forbinder singlerejser med at tage til en solbeskyttet græsk ø eller spansk strand og have en uge der, hvor du drikker hjernen ud sammen med en masse andre, der heller ikke lige har en kæreste. Måske er du heldig at sød musik opstår, men det kan også nemt være, at den ikke gør. Hvis du er over 50 år, er du måske forbi den fase i dit liv, hvor du gerne vil rejse sådan og møde en partner sådan. 

I stedet bør du derfor overveje at tage på en rejse med events4singler.dk. De arrangerer rejser for langt mere modne singler, hvor der slet ikke er det samme fokus på, at I bliver matchet. Du kan også bare bruge det som en spændende mulighed for at tage ud at rejse og møde nogle spændende mennesker, der også tilfældigvis er singler lige som dig. 

Det er da også langt fra bare solbeskinnede strande, der er en del af events4singler.dks rejsekatalog. Du kan for eksempel også finde flodkrydstogter i Rusland. Det kan være et svært land at rejse i, når du er alene, og du ikke taler sproget, da der er mange russere, der ikke taler engelsk. Derfor kan det være rigtig rart at have nogen at følges med.

Når du rejser med Events4singler.dk, gør de meget ud af, at du kommer de andre rejsende ved. Du ved derfor allerede, inden du tager af sted, hvem du skal rejse med. Det betyder dog ikke, at I kommer til at sidde lårene af hinanden. Hvis du gerne vil tage på udflugt på egen hånd eller med en mindre gruppe af dine rejsedeltagere, er der plads til, at I kan gøre det. Der er bestemt ingen tvang i forhold til, at I skal være sammen som gruppe hele tiden. 

tag på rejser for singler over 50 år med Events4singler og få en oplevelse, der passer til din aldersgruppe. 

Flere Nyheder