Begravelses service ved lokal bedemand

10 marts 2020
Astrid Pedersen
Begravelses service ved lokal bedemand

Når en person dør, er det rigtig hårdt for de pårørende i den nære familie eller i den tætte vennekreds. Står du med ansvaret for afvikling af såvel begravelses eller bisættelse som for rydning af den afdødes bo, bør du i så vidt muligt omfang søge hjælp fra professionelt hold. Og i denne forbindelse er det en god idé med det samme at skabe kontakt til en dygtig og erfaren bedemand.

Hvorfor skal jeg benytte en bedemand?

Ingen er forberedt på den sorg og det savn, man føler som efterlevende til en netop afdød. Mange mennesker, som har stået i denne situation, beretter om en nærmest lammende følelse af afmagt, som kan sammenlignes med dyb depression. Man har mest af alt brug for at trække sig tilbage, eventuelt søge støtte og trøst hos andre pårørende, som også oplever tabet.

Men desværre er der rigtig meget arbejde, som skal gøres lige i hælene på et dødsfald. Den afdødes bo – altså den seneste bolig med alle effekter deri – skal tømmes, så at huset eller lejligheden kan komme videre i systemet. Arv og gæld skal opgøres og fordeles, og diverse bank konti samt forsikringer opsiges. Og så er der selve begravelsen eller bisættelsen, som skal arrangeres.

I forbindelse med dette arbejde er der masser af større og mindre del opgaver, som skal løses. Det er her, din bedemand kommer ind i billedet.

Hvordan hjælper bedemanden?

Bedemanden er den første person, som du kontakter ved et dødsfald. Foruden transport af afdøde samt klargørelse og kisteilæggelse, kan bedemanden hjælpe med mange andre praktiske arrangementer. Det er for eksempel bedemanden, som forestår kontakten til præsten og til kirkekontoret, og får ceremonien sat i stand. Og så hjælper bedemanden gerne med at booke lokaler til eventuel gravøl eller reception efter selve begravelsen eller bisættelsen.

Du kan læse meget mere om bedemandens opgaver, og finde en lokal bedemand, på servicefirmaer.dk

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

Flere Nyheder