Barnet lærer hurtigt med babyrytmik

01 March 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi andre tænker ikke rigtigt over, hvor mange muskler vi bruger i det daglige, når vi skal bevæge os rundt.

Det kører så meget på automatisk, at vi sender signaler fra hjernen til de bestemte legemer, som den skal bevæge, og så gør den det bare, for hvis det tog for lang tid, så ville vi jo ikke komme nogle vegne.

Hvis der var forstyrrelser i de signaler, så skulle vi til lægen og have set på, hvad der er galt, for det kan være et tegn på sygdom, der er på fuld – og ellers er vi nok berusede, hvis vi har svært ved den indre kommunikation i kroppen.

Den slags brug af kroppen har vi lært, fra vi er helt små, og hvis vi var heldige, så gik vi endda til babyrytmik, hvor vi lærte at bruge kroppen tidligt og kommunikere med vores forældre.

Om man har prøvet det eller ej, så er det noget, som man bør give videre til ens egne børn.

babyrytmik

Start på babyrytmik hellere i dag end i morgen

Selv under graviditeten bør man overveje, hvor og hvornår man skal starte på babyrytmik, og det kan netop være smart at overveje i god tid, da man ellers kan risikere, at der er optaget på det hold, som man gerne vil med på.

Hvis man kender en, der også er gravid, eller man har en baby sammen med en anden mor, der er jævnaldrende, så kan man jo finde et hold sammen, så man kan få den oplevelse sammen.

Det er jo også morsomt for de små størrelser at lære hinanden at kende så tidligt, specielt hvis de følges ad senere i livet.

Så hvis man allerede nu begynder at overveje, om man skulle starte til babyrytmik, så er det bare med at gøre det med det samme ved at skrive sig op.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

More articles