Undgå fejl med korrekt installering af robotplæneklipper

26 februar 2021
Astrid Pedersen

Det er hyggeligt at arbejde i sin egen have. De fleste haveejere bruger aktiviteter så som lugning, udplantning af buske og træer samt anlæggelse af blomsterbede som ren terapi.

Når man bruger en hel sommerdag på have arbejde kan man slippe hverdagens bekymringer og blot fokusere på alt det skønne grønne. Dette gælder de fleste former for aktiviteter i forbindelse med forskønnelse af haven, måske lige med undtagelse af græsslåning.

Det er de færreste som ligefrem synes at denne tjans er en fest. Og derfor vælger flere og flere at skifte den gamle plæneklipper ud med en mere moderne en af slagsen, nemlig den selvkørende robotplæneklipper.

Hvordan sætter jeg min nye robotplæneklipper rigtigt op?

Er du en af de mange danskere som har købt en smart og moderne robotplæneklipper glæder du dig sikkert til at tage den i brug. Med en robotplæneklipper kan du nemlig helst slippe for at slå græsset. Du sætter bare din robotplæneklipper i sving, og så bliver din plæne hurtigt så flot som havde du slået den selv – hvis ikke flottere.

En robotplæneklipper indstiller nemlig ikke arbejdet før hver eneste kvadrat centimeter af din plæne er trimmet til den ønskede højde. Dette selvfølgelig forudsat at din robotplæneklipper er korrekt sat op og installeret.

Du skal først og fremmest sørge for at få nedlagt kanttråd til robotplæneklipper. Kanttråden er et kabel som enten kan nedlægges under jorden eller monteres i jordhøjde langs hele plænens kant, og som fungerer som afgrænsning af plæneklipperens bevæge radius. Det anbefales at du får nedfræset kanttråd til robotplæneklipper så du ikke går og falder i den. Og dette stykke arbejde kan du med fordel lade et professionelt service firma om at udføre.

Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med installation af robotplæneklipper, inklusive nedfræsning af kanttråd. Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk’s services på kabelnedlaegning.dk.

Flere Nyheder