Sådan vælger du det rigtige garn til dit projekt

17 marts 2020
Camilla Skøtt
Sådan vælger du det rigtige garn til dit projekt

At strikke og hækle er blevet en ting, og det skyldes måske, at mange mennesker har brug for noget roligt og afslappende til at opveje den travle hverdag, vi allesammen lever i. Har du et kreativt projekt, der involverer garn, så læs med her – vi forklarer, hvordan du vælger det rigtige.

I Danmark bliver der handlet garn for mange millioner kroner hvert år, og det er ikke uden grund. Denne artikel fra Hobby-Fritid indikerer, at det skyldes de mange influencers og tv-programmer, der løber af stablen i disse tider, og det er sikkert meget sandsynligt. 

Men hvilket garn skal du vælge til dit projekt? Vi har kigget lidt nærmere på de mere populære mærker for at forstå, hvad det er, der gør dem særligt gode.

Når kvalitet betyder noget

Som med så mange andre ting her i verden, spiller kvaliteten en rolle, når det kommer til garn. Samtidig findes der et hav af mærker derude, som hver især slår sig på forskellige ting; perfekt til strikketøjet, perfekt til hækleprojektet eller suverænt filtegarn. 

Uanset hvad du skal lave, er det svært at komme udenom mærker som DROPS, Mayflower, Hoooked og Järbo. Mærker der har været på markedet i mange år, og som rigtig mange danskere er usædvanligt glade for. Prisen er muligvis lidt højere end andre mærker, men til gengæld får du også kvalitet for alle pengene.

Apropos kvalitet så er det et emne, der er svært at grave dybere i, når det kommer til garn. Hvilken kvalitet du skal vælge, afhænger af dit projekt; har du brug for uldgarn, bomuldsgarn eller nylongarn, eller er du på jagt efter polyestergarn eller båndgarn? Er du i tvivl, kan du med fordel forhøre dig i din lokale garnforretning, hvor der med sikkerhed står en specialist bag disken – her får du bedre vejledning, end du gør nogen som helst steder på nettet.

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/

Flere Nyheder