Lær fremtiden at kende med tarotkort

05 maj 2021
Astrid Pedersen

Søger du svar på livets store spørgsmål, og på hvad og hvem du er – eller det er meningen du skal være? Så kan du muligvis finde, hvad du søger i tarotkort.

Hvad er tarotkort?

Tarotkort er et sæt af 78 kort som hver især har sit eget billede, symbolik og historie. Tarotten består af den store og den lille Arkana. Den store Arkana består af 22 kort som repræsenterer livets karmiske og åndelige lektioner.

De 56 kort som udgør den lille Arkana afspejler dagligdagens prøvelser, trængsler og gnidninger. Inden for den lille Arkana findes der 16 såkaldte hof kort som repræsenterer lige så mange forskellige personligheds kendetegn – disse vil komme til udtryk gennem vore ord og handlinger.

De resterende fyrre kort er organiseret i fire ”farver”, lidt lige som vi kender det fra almindelige spillekort. Hver farve indeholder 10 kort som hver især står for dagligdags situationer.

For den rutinerede læser af tarotkort vil kortene kunne fortælle historien om et menneskes liv og forsyne læseren med nøglen til selve livets visdom. Når man konsulterer tarotkort vil man få forevist de nøjagtige lektioner som livet har at byde på. Der igennem er det muligt at hæve sig over de dagligdags trængsler hvorved man kan blive bedre til at mestre tilværelsen og leve et inspireret liv.

Køb tarotkort og tilhørende instruktionsbog online

Med tarotkort er det således muligt at afdække de svar og den visdom som bor i os alle. Det er blot et spørgsmål om at lære at læse de smukke kort.

Hos Pilos Spirituelle Univers kan du, foruden komplette tarot sæt, købe instruktionsbøger som kan lære dig om de basale oplægninger og om hvorledes du læser kortene. På den måde kan du komme sikkert i gang med tarotkort. Læs mere, og din dine tarotkort online, hos Pilos Spirituelle Univers på pilos.dk.

Flere Nyheder