Invisalign er om muligt din vej til et flottere smil!

21 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Selvfølgelig har du uden tvivl allerede et flot smil, og du er sikkert også god til at holde dine tænder pæne og rene og rense dem, så det ikke bliver så dyrt hos tandlægen – du kan faktisk ikke huske, hvornår du sidst har haft et hul i en tand og af den grund skulle have trukket en tand ud.

Men du gemmer lidt dit smil væk; du er i hvert fald dårlig til at smile med tænderne, og hvis du kommer til at grine med åben mund, så kigger du væk eller holder en arm oppe foran tænderne.

Du bilder folk ind, at det er fordi, du ikke vil spytte på dem, men sandheden er, at du ikke kan lide, hvordan dine tænder ser ud.

Det kan være, de sidder skævt, at du har det berømte mellemrum mellem fortænderne, eller du har de der “vampyrtænder”, hvor de stikker spidst nedad.

Det var måske lidt sejt i folkeskolen at have, men det er ikke lige noget, man scorer en kæreste på nu, tænker du.

Få tænderne til at sidde, som du ønsker, vha. Invisalign

En af de måder, du kan komme til at få det tandsæt, som du ønsker, er ved at bruge en behandling af den moderne art i form af Invisalign.

Du har måske ikke hørt om det før, men det er noget af det nyeste, hvad kommer til at rette tænderne til, hvor man gør det på den bedste måde.

Den behandlingsform kan klare mange forskellige typer af problemer med tænderne, så selvom du tænker, at der ikke er noget at gøre for dig, så er det værd at give det forsøget.

Dette gælder både, om man er ung eller gammel: Man kan stadig nå at få gjort noget ved ens tænder.

For selv hvis ens nærmeste siger, at man har flotte tænder, så er det jo ikke dem, der skal leve med dem – det skal man selv.

Få planlagt en forundersøgelse nu hos yousmileismile.dk

Flere Nyheder