Hvordan får jeg råd til en Tesla?

05 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du er en af de mange danskere, som drømmer om at kunne glide lydløst ned ad gaden i en super lækker Tesla skal du have finanserne i orden. I hvert fald hvis du ønsker at købe en spritny Tesla bil.

De smukke og strømlinede elbiler er nemlig langt fra billige i anskaffelse. Tesla tilhører den gruppe af biler som kaldes luksus biler – og det kan tydeligt både ses og mærkes. En Tesla er helt utroligt smuk i designet og mangler absolut intet i udstyrs afdelingen.

Alt på en Tesla er state of the art, lige fra den kraftige motor med den for en elbil helt unikke accelerations evne til det top lækre interiør i kabinen. Du betaler til gengæld også for en fabriksny Tesla. Og derfor bør du overveje at købe en brugt en af slagsen i stedet.

Hvad er fordelen ved at købe en brugt Tesla?

Når du køber en brugt Tesla kan du faktisk få rigtig meget mere bil for dine penge. Grunden til at en ny Tesla er så dyr i Danmark er nemlig at de nye modeller er behæftet med høje afgifter som puster nyprisen kunstigt op.

Samtidig vil en Tesla smide det meste af sin værdi i løbet af ganske få år efter købet. Det betyder at du kan få en forholdsvis ny brugt Tesla til en brøkdel af dennes nypris. Og da Tesla biler er bygget til at kunne holde vil din nye brugte Tesla stadig have masser af kilometer tilbage i tælleren.

Hvor kan jeg finde en god brugt Tesla?

Hvis du leder efter en Tesla bil i fin og køreklar stand kan du finde hvad du søger på Biltorvet. Se de mange annoncer for brugt Tesla Model 3, Tesla Model S, Tesla Model X eller Tesla Roadster til salg på https://www.biltorvet.dk/bil/tesla/model-s 

Flere Nyheder