Få et pænt hjem med professionel rengøring

31 januar 2021
Astrid Pedersen

Er du typen, som hellere fejer nullermændene ind under sengen end at finde støvsugeren frem og få gjort noget ordentligt ved skidtet? Så er du ikke alene. Mange danskere prioriterer ikke rengøring af boligen i hverdagen. Og det er der ikke noget at sige til.

Rengøring er nemlig ikke en tjans som af flertallet betragtes som videre spændende eller inspirerende. De fleste vil gerne lave noget andet i deres sparsomme fritid end at suge støv og tørre overflader af. Har du børn ønsker du helt sikkert at tilbringe mere kvalitets tid sammen med dem frem for at svinge støvsuger og moppe.

Men faktisk er det ekstra og særligt vigtigt at du kommer ordentligt i bund med rengøringen hvis der er småfolk i huset. De små har det nemlig med at lege på gulvet hvor støv og skidt som oftest hober sig op. Og nullermænd er ikke helt ufarlige i denne sammenhæng. De kan nemlig fungere som prima grobund for alskens sygdoms fremkaldende bakterier, svamp og vira som nemt kommer ned i børnenes luftveje hvor de kan forårsage vejrtræknings problemer, astma, allergi og andre dårligdomme.

Derfor er det en god idé at få gjort grundigt rent med jævne mellemrum. Og gider du ikke selv den sure tjans kan du med fordel hyre et professionelt rengørings selskab til at varetage opgaven.

Hvor kan jeg finde billig rengøring i København?

Den gode nyhed er at du ikke behøver at betale spidsen af en jetjager for at få gjort boligen ordentligt ren en gang om ugen eller hvor ofte du nu ønsker. Hos Det Var Det Min Ven, som er et dansk rengørings firma, kan du få kvalificeret hjælp til rengøring af hus eller lejlighed. Og så skal du i øvrigt huske at du med de nye regler for håndværker fradrag kan trække udgiften til rengøring fra i skat.

Læs mere på dvdmv.dk.

Flere Nyheder