Bring luksus ind i dit hjem med maling af badekar

Bring luksus ind i dit hjem med maling af badekar

Et badekar kan give dig de bedste og mest luksuriøse wellness oplevelser – inden for dit eget hjems fire vægge. Du kan faktisk bygge din egen hjemme-spa, hvis du er i besiddelse af et badekar. Det kræver ikke så meget: Et lunt karbad tilsat velduftende olier eller urter og blødgørende badesalt, akkompagneret af dæmpet belysning og lidt blid musik giver dig en helse bringende og afslappende oplevelse, som kan befri dig for dagligdagens stress og spændinger. Med et karbad før sengetid får du en markant forbedret nattesøvn, og vågner frisk og veludhvilet – uden spændinger.

Et lækkert karbad med et lækkert badekar

Dette kræver selvfølgelig, at dit badekar er indbydende og fremstår hygiejnisk. Desværre er mange badekar i de danske hjem præget af slitage. Når et badekar bliver slidt, vil det vise sig ved misfarvede plamager i badekarrets emalje. Et badekar er beklædt med en emalje overflade på indersiden – det er den der gør badekarret glat og afvisende over for aflejringer af kalk og okker.

Når emaljen bliver slidt, bliver den gullig og brunlig som følge af disse aflejringer. Dette ses tydeligst rundt om rør og armaturer samt foran afløbet i bunden af badekarret. Og når først emaljen er slidt, kan badekarret ikke blive rent ved almindelig vask, uanset hvor meget du end skrubber og skurer.

Få dit badekarr til at fremstå smukt og glat igen med maling af badekar

Du behøver dog ikke at skille dig af med badekarret blot fordi det udviser tegn på slitage i emaljen. Dit badekar kan sagtens blive flot igen – det kræver blot en maling af badekar ved en professionel håndværker. Selve proceduren med oprensning og maling af badekar tager kun få timer – og efter cirka et døgns tid er emaljen hærdet tilstrækkeligt til, at du kan tage dit badekar i brug igen.

Læs mere om maling af badekar på badekarsmaler.dk