Bevar din hverdagsluksus med maling af badekar

Bevar din hverdagsluksus med maling af badekar

Et badekar i eget badeværelse er en direkte genvej til skønne spa oplevelser inden for hjemmets fire vægge. Her har du mange fordele, såfremt du er i besiddelse af et badekar af en rimelig god størrelse. For det første kan du spare mange penge på at henlægge din wellness tid til dit eget badeværelse frem for en spa klinik. For det andet bestemmer du selv længden på dit ophold i badekarret – du styrer suverænt, hvor længe du vil ligge i det lune vand og lade din krop slappe af.

For det tredje er du 100% herre over, hvilke duftende og blødgørende olier, salte eller helsebringende urter, som skal tilsættes vandet. Du vælger selv musikken og duften på duftlysene, som akkompagnerer dit dejlige karbad. Og sidst, men ikke mindst, kan du gå direkte ind i dynerne efter badet uden først at skulle have tøj på og hjem med bil eller offentlig transport.

Behold dit badekar og din daglige luksus

Er dit badekar blevet grimt og slidt i emaljen, så du ikke længere har lyst til at bade i det, er det fristende at smide det ud og enten erstatte det med et nyt et af slagsen eller i stedet indrette en bruseniche. Dette er dog synd – især hvis du faktisk godt kan lide et varmt karbad i ny og næ. Det er slet ikke sikkert, at det er nødvendigt at skrotte det gamle badekar, blot på grund af overfladisk slitage i karrets emalje. Det kan nemlig med stor sandsynlighed sagtens komme til at stå som nyt igen.

Find dygtig badekarsmaler online

Det eneste, der skal til, er et nyt lag stærk og blank emalje. Denne løsning er både billigere og mindre tidskrævende end udskiftning af badekar. En dygtig badekarsmaler kan på få timer påføre en ny emalje, som blot skal hærde i et døgns tid – så er dit gamle badekar flot og skinnende igen. Book din badekarsmaler på https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/