4 iPhone covers du bare MÅ eje

4 iPhone covers du bare MÅ eje

Som blogger er mit vigtigste redskab min iPhone; jeg bruger den HVER dag – både til billeder og til at skrive indlæg på. Og jeg kan godt lide, når den ser lidt lækker ud! Har du det lige sådan? Så tjek de 4 covers, jeg har fundet frem til dig.

Et cover er ikke bare et cover, hvis du spørger mig. Selvfølgelig skal det bruges til at beskytte telefonen, men hvem gider at have et sort plastikcover på sin iPhone? Ikke mig, i hvert fald.

Et cover signalerer noget; det fortæller noget om, hvem du er. Og derfor lægger jeg faktisk en del energi i at vælge det rigtige cover hver morgen: Et der passer til mit humør, mit outfit og ikke mindst til det look, jeg forsøger at skabe.

Nedenfor har jeg fundet 2 iPhone 8 plus cover, som jeg bare MÅ eje; de er feminine, de har kant og de er gennemført smukke – og jeg synes, de passet godt til mig! Måske passer de også til dig?

Never stop dreaming

Okay… Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg har en ting for citater. “Never stop dreaming” er et af dem, jeg elsker, og derfor ligger det lige til højrebenet med Krøyer-coveret i blå og pink nuancer med skriften henover hele fladen og solen, der gør det ud for o’et i stop.

Jeg er solgt!

Stilfuldt træ

På de dage hvor jeg skal være lidt ekstra elegant, må det gerne være Sandemose-coveret af ægte træ, der pryder min telefon. Jeg synes, der er noget over træet, der giver coveret et ekstra pift; det bliver bare lidt mere lækkert og lidt mere elegant, og så skriger det af kvalitet.

Igen er jeg solgt! Faktisk så solgt at jeg allerede har lagt det i kurven og betalt, så nu venter jeg bare på at posten dukker op.

Har du nogle favoritter, når det kommer til covers?